Testimonials

...more to come

MIREILLE

Al enkele jaren bekroop mij het gevoel : is dit het nou?
Op Social media volgde ik enkele “goeroes”, las boeken over persoonlijke ontwikkeling, maar toch kwam ik niet verder.

Na 2 jaar wikken en wegen, want ja het kost best veel geld, heb ik me opgegeven voor het jaarprogramma van 365 dagen succesvol. Dit was gaaf en mijn ontwikkeling snakte naar meer, maar ik wilde uit het massale, zocht naar meer diepgang, meer persoonlijke aandacht. Ik wilde dat het over MIJ ging.

En toen kwam Tanja op mijn pad en ze vertelde me over haar Diamondprogramma. Ik geloof niet in toeval en voelde dat ik die richting op wilde, maar twijfelde ook tussen een 2de jaar 365 omdat dat inmiddels vertrouwd was.

Herkenbaar patroon voor mij…blijven hangen in het vertrouwde, zelfs als het niet meer goed voelt….

Vanaf dag 1 dat het Diamondprogramma is gestart voelde ik een andere energie. Door de kleine groep waarmee we werken hangt er een vertrouwde sfeer. We zijn open naar elkaar en er is voor iedereen ruimte om te praten en te werken aan je eigen issues, dit allemaal onder begeleiding van Tanja en een extra coach.

We mogen veel leren van en met elkaar, staan in elkaars familieopstellingen, er is een lach en een traan maar voornamelijk vertrouwen, liefde en verbinding.
Daardoor kan ik meer de diepte in en tot de kern van mijn belemmerde gedachten komen.

Het Diamondprogramma staat voor liefde en persoonlijke aandacht.
Tanja is 24 uur per dag bereikbaar is, mocht ik ergens over willen praten of vastlopen, dan mag ik altijd contact met haar opnemen.
Ieder kwartaal hebben we een evaluatiegesprek en dan komt ze gewoon naar mijn huis.

Ik heb hele mooie stappen gemaakt, waardoor ik vrijer in het leven sta.
Ik weet keuzes te maken vanuit mijn kernwaarden.
Durf uit mijn comfortzone te stappen en ben zelfbewuster en daadkrachtiger.

Ik kan iedereen, die het gevoel heeft iets in het leven te missen, dit programma aanraden. Durf voor jezelf te kiezen, te leven vanuit passie en de regisseur van je eigen leven te zijn.

Alles is mogelijk, ook voor jou.
Shine bright like a Diamond.

RISHIE

36291198_10215152255372046_6598552677129388032_o.jpg

 

 

 

Het diamondprogramma heeft me tot inzicht gebracht dat het roer om moest in mijn leven. De wederkerende patronen zowel zakelijk als privé hielden mij tegen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Op persoonlijk vlak ben ik bewuster geworden over wie ik ben, wat ik wil in mijn leven en wat ik wil qua (liefdes)relatie. Op zakelijk vlak heb ik stappen gezet naar het opzetten van mijn eigen onderneming. Tanja's coaching is hierbij essentieel geweest. Haar persoonlijke benadering en diepgang in de sessies heb ik als uiterst prettig ervaren.