Wie zijn wij

Grootsheid behoeft geen moeite, het zit in je!

Ik ben Tanja Koopmans, de oprichtster van het (nieuwe) Diamondprogramma. Mijn kernwaarden zijn Hoger Plan, Rockster, Rechtvaardigheid en Passie.

Waar staan deze dan precies voor? Waar denk ik aan als ik deze woorden zeg?

HOGER PLAN

Mensen helpen door kennis én liefde te delen. Ontplooiing = zijn.

ROCKSTER

Puur en Rauw. Anders denken = anders doen = 1+1=3. Voor de groep niet in de groep. Authentiek zijn is mijn kracht.

RECHTVAARDIGHEID

Win-win creëren.

PASSIE

Ik doe de dingen vanuit mijn hart, hart volgen, betrokken zijn en ik stel mijzelf de vraag stroom ik of stroom ik niet? Dan doe ik het dus wel of niet.

Hoger plan
0%
Rockster
0%
Rechtvaardigheid
0%
Passie
0%
Diamond programma

Leef je dromen!

Missie: In 2025 Leeft Iedereen In Nederland Zijn Of Haar Droom.

ERVARING

Tanja-Koopmans-4482-300x200.jpgDe rode draad in mijn leven is dat ik veel meemaak. Volgens mij heeft dit een reden. Hierdoor begrijp ik veel en ben ik heel betrokken

Ik heb Koopmans Hoger Plan opgericht en schreef het boek Reis naar jezelf.

Sinds ik mij kan herinneren leg ik verbanden en die zie ik snel. Dit gebruik ik ook in contact met anderen. Mijn kracht is mijn betrokkenheid, enthousiasme en mijn gevoel / helderwetendheid. Als tools gebruik ik NLP, Familieopstellingen (met EMDR), mijn eigen Hoger Plan methodiek en de 365 dagen succesvol methodiek. Het lukt mij om je anders te doen kijken naar waar je altijd in vast zat. Je te motiveren om ja te zeggen tegen jezelf. Blinde vlekken worden zichtbaar. Mijn passie is het faciliteren van dromen en te beginnen bij stap 1, wat dat dan ook voor de ander is. Ik help door liefde en kennis te delen.

Na 15 jaar in de IT in allerlei rollen, ben ik gaan nadenken en voelen wat ik van binnen uit zou willen. Voor mij is dat coachen ofwel mensen helpen door kennis en liefde te delen. Inmiddels doe ik dit ook waar ik kan binnen mijn werk als Service Manager. Zo heb ik dan ook plezier in mijn werk als IT’er. Daarnaast ben ik druk bezig om mijn coaching naast IT door te ontwikkelen en ben ik onder andere coach bij 365 Dagen Succesvol.

Zo doe ik onder andere: de Reis naar jezelf, Familieopstellingen met EMDR, workshops NLP, droomgesprekken waarin ik mensen help hun missie duidelijk te krijgen en te laten voelen (en dus ook hun talenten en passie) en heb ik de lancering gedaan van dit super bijzondere Diamondprogramma. Na 1 jaar zelf het Diamondprogramma van 365 dagen succesvol te hebben gedaan en 1 jaar hun Traineeship en nu inmiddels al weer bijna 1 jaar coach te zijn bij 365 dagen succesvol, ben ik er helemaal klaar voor om anderen in hun grootsheid te zetten.

OPLEIDING

Een aantal van de opleidingen die ik gedaan heb zijn NLP Master, Familie- en organisatieopstellingen, Provocatief Coachen, Diamond Programma 365 dagen succesvol, EMDR, Camera Acteren en Op De Planken (toneel); Life Coach doe ik nu.

Er zal gewerkt worden met meerdere coaches; deze zullen jou verrassen.