Diamond Programma

Zorg dat jij bij dit bijzondere traject bent!

EEN DIAMOND PROGRAMMA?

Wil jij jouw passie leven? Hoe doe je dat dan?
Heb je wel eens het gevoel dat je vast zit, hoe doorbreek je dat?
Wil jij flow voelen in jouw werk?
Wil jij faaldurf hebben in plaats van faalangst?
Hoe zou het zijn om jouw dromen te leven?

Het Diamondprogramma is een ontdekkingsreis van een jaar waarbij je op onderzoek gaat naar wie jij werkelijk ten diepste bent. Met een mooie groep mensen zoeken we samen de verdieping, waarbij je leert van en met elkaar. De groep gaat op reis met twee heel verschillende en ervaren coaches, met volle aandacht voor datgene dat voor jou belangrijk is. Bovendien zullen er voor specifieke thema’s bijzondere gastcoaches aanwezig zijn.

mireille-euromast-400x600.jpg

HOE ZIET HET ER UIT?

De grote lijnen van hoe het Diamondprogramma eruit ziet:

  • 11 dagen (minimaal 1 verrassingsdag)
  • We werken met  bewezen methodieken zoals NLP, 365 methodiek, provocatief coachen, EMDR, The Work, Familieopstellingen,  Transactionele Analyse, ijsbergmodel, positieve psychologie en de Hoger Plan methodiek
  • Gemiddeld 12 deelnemers per Diamond VIP groep
  • We doen veel waardevolle oefeningen die gaan over jouw persoonlijke vraagstukken
  • We creëren en delen bijzondere ervaringen, omdat wij erin geloven dat je leert door te ervaren
  • Je hebt toegang tot een inspirerende community
  • Je krijgt liefdevolle ondersteuning (ook telefonisch naast de dagen dat we samen zijn)
  • We zorgen dat het geleerde in jouw leven integreert.

VOLLE AANDACHT EN FIJNE STAPPEN

Wij geloven dat een jaar lang ondersteuning met intensieve aandacht leidt tot bijzonder fijne stappen ofwel tot grote verandering. We doen er dan ook veel aan om dit jaarprogramma persoonlijk te maken. Iedereen wordt gezien; dat vinden wij belangrijk.

Zo zijn wij telefonisch bereikbaar als je vastloopt en vragen hebt, dan hoef je dus niet te wachten tot de volgende jaardag en kan je doorgaan met het integreren van het geleerde in jouw leven. Onze versie van het Diamondprogramma is er om jou voluit te laten leven.

Misschien wil jij jezelf ONT-KETENEN van negatieve gedachten….of wil jij jezelf ontketenen en doen wat je echt wilt…

Jezelf ont-dekken en je ware zelf zijn….niet meer ja zeggen als je nee voelt. Niet  meer zeggen wat de ander wilt horen om aardig gevonden te worden, maar zeggen wat je echt voelt om jezelf niet meer kleiner te maken en jouw eigen authenticiteit te waarderen.

FAMILIEGEVOEL

Zelf heb ik een Diamondprogramma gedaan en ik heb zo vaak teruggedacht aan dat programma…ik vond het geweldig! Heb er zo ontzettend veel aan gehad en ik heb zo de veranderingen, die ik op dat moment kon maken, aan kunnen grijpen. In de tijd erna heb ik ook nog vaak gedacht dat dit zo veel meerwaarde heeft gehad voor mij als deelnemer en het was daarnaast zo ongelooflijk leuk!! Heb vaak gedacht dat gun ik iedereen.

We hebben als oude Diamonds nog steeds contact met elkaar; een soort familiegevoel.

SNELHEID IN GROEI

Wil jij dit ook?

Here we go!

Ik doe dit, omdat ik iedereen de snelheid in groei, verdieping, persoonlijke benadering en verbinding gun die ik heb mogen meemaken door het Diamond programma. Dus daar kan je op rekenen binnen dit programma: tijd en aandacht voor waar jij dat nodig hebt, snelle vooruitgang, diepgang, bijzondere verbinding en persoonlijke en liefdevolle begeleiding. Hoe mooi!

BEN JIJ BEREID JOUW DROOM WAAR TE MAKEN IN 2018?

Ik kan je vertellen dit wordt geweldig! Dit wordt groots en zorg dat je bij 1 van de groepen bent.

Dit is natuurlijk ook onderdeel van mijn missie (in 2025 leeft iedere Nederlander zijn of haar droom) want hoe mooi kan ik het verschil maken door jou optimaal te helpen jouw droom waar te maken.

En o ja…..ik zal dit programma niet alleen doen, maar met bijzondere coaches en andersoortige experts! Allemaal heel bijzondere mensen, die waardevolle bijdragen weten te leveren.

Zie ik jou in de nieuwe Diamondgroep?

Wees snel want VOL=VOL en dit is echt een zeer bijzonder programma….een zeer bijzondere manier om je optimaal te ontwikkelen.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Het kan zijn dat je twijfelt of dat je nog vragen hebt… Past het programma wel bij mijn vraagstuk? Past het programma wel echt bij mij? Welke vraag je ook hebt, we gaan er samen naar kijken in het adviesgesprek. Je krijgt een open en eerlijk advies. We willen mensen die zelf ook graag willen deelnemen, die bereid zijn om hun doelen te bereiken. Wil je een advies op maat?

Testimonials